Doe mee aan "Met Belgerinkel naar de Winkel"

Hoogstraten doet mee aan de actie “Met Belgerinkel naar de Winkel”. Deze actie loopt van zaterdag 27 april tot en met zaterdag 1 juni 2019.

Jullie klanten kunnen een kans maken op mooie prijzen. De prijzenpot kunnen jullie ook mee spijzen als jullie een prijs ter beschikking willen stellen. Ook de stad doet zoals elk jaar haar duit in het prijzenpotje met een aantal cadeaucheques te besteden bij de lokale handelaar.

Je inschrijving dient ten laatste op 16 april binnen te zijn. Schrijf je nu in via www.hoogstraten.be/belgerinkel of via de dienst Evenementen, evenementen@hoogstraten.be,  03 340 19 53, 

Wij moedigen onze inwoners aan om tijdens de Belgerikel-week  te voet of met de fiets te winkelen. Je krijgt een spaarkaart, waarmee je kans maakt op een prijs. De verenigingen zetten activiteiten op en doen zo onze stad bruisen. 

Met Belgerinkel naar de Winkel is een sensibiliseringscampagne om de lokale transitie naar een klimaatneutrale samenleving te versnellen en zet in op zes thema's: ondernemende kern, vlotte mobiliteit, kwaliteitsvolle leefomgeving, lokale voeding, circulaire economie en klimaatneutrale gemeente.

We streven hiermee naar een leefbare gemeente met betrokken inwoners. Neem daarom deel aan Met Belgerinkel naar de Winkel en doe het hart van Hoogstraten kloppen!

Inschrijven handelaren

Deelnemende handelszaken

Volle spaarkaart?