Culinaire Bierwandeling door Hoogstraten

HOOGSTRATEN EEN STADJE MET SMAAK
Niet alleen op culinair niveau, maar ook op het gebied van bier heeft Hoogstraten haar plaats op de streekspecialiteitenkaart al verdiend. Hoogstraten bruist! En dit mag je letterlijk nemen.

In de zomer worden er opnieuw culinaire bierwandelingen georganiseerd. Dit unieke 'beer & food' concept neemt je mee voor een ontspannende, gezellige avond.

Je proef vijf pittige bieren gecombineerd met een smaakvol driegangenmenu van verschillende Hoogstraatse chefs. Een exclusief proefglas maakt de ervaring compleet.
Onze eigen Hoogstraatse biersommelier toont je de wondere wereld van bier. Je ontdekt alle facetten van onze nationale én Hoogstraatse trots: bier proeven, bier schenken. Kortom de gehele biergastronomie wordt op een professionele manier ontrafeld.

EEN HOPRIJK VERLEDEN
O, en als je dacht dat bier een tijdelijke hype is van het moment: niet in Hoogstraten!
Reeds in de 16de eeuw was de Hoogstraatse Vrijheid een aaneenschakeling van afspanningen, herbergen, brouwerijen en cafés. Het perfecte decor dus voor deze culinaire bierwandeling. Gezondheid en laat het smaken!

INSCHRIJVEN
• Inschrijven gebeurt bij Toerisme Hoogstraten en is noodzakelijk. Minstens drie dagen voorafgaand aan de geplande culinaire bierwandeling geef je jou inschrijving door. Dit kan ter plaatse, via telefoon (03 340 19 55) of via e-mail (toerisme@hoogstraten.be).
• Om organisatorische redenen zijn er minstens 10 deelnemers nodig om effectief te kunnen starten. Als het vooropgestelde aantal personen niet wordt gehaald, word je tijdig verwittigd.
• Een inschrijving kan kosteloos geannuleerd worden als dit eveneens minstens drie dagen vooraf gebeurt. Als je, omwille van welke reden dan ook, niet kan deelnemen, kan je iemand anders in jouw plaats laten deelnemen. Als je niet tijdig annuleert, wordt de volledige kostprijs aangerekend.
• De betaling gebeurt idealiter vooraf bij Toerisme Hoogstraten. Toerisme Hoogstraten is 7 op 7 geopend, ook op zaterdag, zondag en feestdagen.

DATA
vrijdag 28 juni
vrijdag 19 juli
vrijdag 26 juli
zaterdag 10 augustus
vrijdag 16 augustus
vrijdag 27 september - VOLZET


PRAKTISCH
Vertrek: 18:30 uur aan Café De Rijkswacht, het biercafé van Hoogstraten.
Prijs: 55,00 euro
Hiervoor krijg je de begeleiding van een gediplomeerd biersommelier, tekst en uitleg bij vijf fantastische bieren, een voor-, hoofd- en nagerecht van Hoogstraatse chefs én het exclusieve proefglas.
Deelnemende zaken: Café De Rijkswacht, Eetcafé De Gelmel, Praat- en eetcafé Oud Hoogstraeten.
Duur: 4 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Vrijheid
Vrijheid
2320 Hoogstraten
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Organisatie
Prijs
€ 55.0
Contact
toerisme@hoogstraten.be
Fax: 03 340 19 55