De Speelbabbel

Voor baby's en peuters samen met hun mama, papa, oma, bompa, of oppas.
Speelbabbel Hoogstraten

Wat is De Speelbabbel?

De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar samen met hun mama, papa, grootouder of oppas. De Speelbabbel wil (groot)ouders helpen bij het stimuleren van de ontwikkeling van hun kind. Zij kunnen er gezellig met elkaar babbelen, tips en ervaringen uitwisselen.  

De Speelbabbel wilt u helpen bij (het stimuleren van) de ontwikkeling van uw kind. De kindjes kunnen er wennen aan een andere omgeving en leren spelen met andere kinderen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn. Zij kunnen er ook nieuw speelgoed ontdekken. Dit alles in een veilige omgeving.

De kindjes krijgen tussendoor een stukje fruit of verse soep en een beker water. Voor de ouders of begeleiders voorzien we een kop koffie, thee of water.

Wanneer zijn jullie welkom?

De Speelbabbel is gratis toegankelijk. Vooraf inschrijven is niet nodig. U kan er vrij binnen en buiten lopen. Onze vrijwilligers - gastvrouwen ontvangen u met open armen. 
Elke vrijdagvoormiddag van 09.00 tot 11.30 uur vindt de Speelbabbel plaats in de cafetaria van het Lokaal dienstencentrum, Jaar Aertslaan 4, Hoogstraten. Dit is naast het consultatiebureau van Kind & Gezin. 

Naar de deeldorpen!

De Speelbabbel test in het werkjaar 2019-2020 iets nieuws uit! We trekken elke 3e vrijdag naar onze deeldorpen. 

De Speebabbel op verplaatsing kunnen de kindjes er wennen aan een andere omgeving en leren spelen met andere kinderen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn. Zij kunnen er ook nieuw speelgoed ontdekken. 

Op de locaties van Stekelbees kunnen de kinderen en ouders kennismaken met de voor- en naopvang van de school en met de begeleiders.

Bij de Speelbabbel op verplaatsing ben je welkom tussen 09.00 uur tot 11.00 uur. 

20 september 2019Stekelbees Meerle 
18 oktober 2019Niet op verplaatsing! LDC Hoogstraten
22 november 2019Stekelbees Wortel
20 december 2019Stekelbees Meer 
17 januari 2020Stekelbees Minderhout
21 februari 2020Stekelbees Meerle
20 maart 2020Stekelbees Meersel-Dreef
17 april 2020Stekelbeel Wortel
15 mei 2020Stekelbees Meer 
19 juni 2020Stekelbees Minderhout

 

Speelbabbel Hoogstraten

Speelbabbel is steeds opzoek naar enthousiaste begeleiders - vrijwilligers!